Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csirke és sajt képes leírás - Sajtos receptek.tlap.hu
részletek »

Csirke és sajt - Sajtos receptek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: sajtos-receptek.tlap.hu » Csirke és sajt
Keresés
Találatok száma - 5 db
Camembert sajttal töltött pulykamell grillezett almával...

Camembert sajttal töltött pulykamell grillezett almával...

Mai pulyka serpenyőben: csak néhány apróság, csak néhány apró ötlet, és kész egy új recept. Sajt, dió, alma, tejszín, méz, és egy kis krumpli. A húsból négy egyforma szeletet vágunk és kiklopfoljuk. Megtöltjük camembert sajttal, majd megsózzuk és felgöngyöljük. Fóliába becsavarjuk, majd serpenyőben megsütjük...

Csirke sajtos táskával

Csirke sajtos táskával

A ropogós bundában sült csirkemellet majoránnával ízesített, lédús, de zsírszegény krémsajttal töltjük meg. Melegítsük elő a sütőt 220 °C- ra (gázsütő: 7. fokozat). A csirkemelleket két fólialap között formázzuk enyhén laposra egy nyújtófával. Vágjunk hosszában mindegyik szeletbe egy mélyedést. A töltelékhez keverjük össze a krémsajtot, a kenyérmorzsát, a tojássárgáját, a majoránnát, és borsozzuk ízlés szerint. Kanalazzuk a keveréket a csirkemell vájatába. Formázzuk újra a melleket, és zárjuk le a tasakokat fa koktélpálcikával...

Diós rokforttal töltött csirke

Diós rokforttal töltött csirke

A csirkét megmossuk, kívül-belül alaposan megtisztítjuk, és a hasüregét sóval bedörzsöljük. A sajtot lereszeljük, és összekeverjük a felvert tojással, az apró kockákra vágott zsemlével, a tejföllel, a zúzott fokhagymával. A dió felét megdaráljuk, és a sajthoz adjuk, sóval, frissen őrölt borssal ízesítjük, és 10 percre félretesszük. A pihentetés után a tölteléket jól összedolgozzuk, és a csirke hasába töltjük. A nyílást bevarrjuk, vagy hústűvel összefogjuk. A vajat tűzálló tálban felforrósítjuk, és a csirke minden oldalát óvatosan megforgatjuk benne, lepirítjuk, majd lefedve, előmelegített forró sütőbe tesszük...

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Fűszeres csirkenyárs, roquefortos friss salátával

Fűszeres csirkenyárs, roquefortos friss salátával

Egy egyszerűen elkészíthető, könnyű, nyarat idéző étel, ráadásként megtudhatjuk a saláta készítésének fortélyait. Még belefér! A csirkét kockára vágjuk, csirkesóval és a sóval ízesítjük, majd félretesszük, hogy a só átjárja a húst. Közben a szalonnát felszeleteljük vékony lapokra, a lilahagymát pedig cikkekre. Nyársra fűzzük őket, ilyen sorrendben: lilahagyma szalonna, csirke, majd így tovább, a lényeg, hogy mindig hagymával zárjunk. Kakukkfűvel meghintjük, és forró zsiradékon vagy nyílt lángon gyakran forgatva megsütjük őket. Közben elkészítjük a salátát. A sajtot nagylyukú reszelőn lereszeljük, hozzáadjuk a joghurtot, a mézet, a borsot. Ezzel az öntet kész is van.

Lajos Mari sajtos-paradicsomos rakott csirkemell receptje

Lajos Mari sajtos-paradicsomos rakott csirkemell receptje

Lajos Mari sajtos-paradicsomos rakott csirkemell receptje egyszerűen mennyei. Laktató egytálétel amit vendégváráskor előre elkészíthetünk, aznap amikor a vendégek jönnek csak sütni kell. Hasznos tanáccsal és az ételhez illő bor javaslattal is ellát minket a tapasztalt szakácsnő, Lajos Mari. Ezen kívül még sok különleges receptet találunk az oldalon, gyönyörű fényképekkel, amelyek segítséget nyújtanak lépésről-lépésre az elkészítésben A kezdő- és a tapasztalt szakács is talál számára megfelelő receptet, amit a gyönyörű fotók segítségével még könnyebben elkészíthet.

Tuti menü